Advertisement

Gündoğmuş Uçansu Şelalesi Kaç Km : Off-road tutkunlarının yeni adresi Uçansu Şelalesi - Son ... - Bunlardan biri (ve daha görkemlisi) gündoğmuş i̇lçesi sınırlarında ve antalya'ya uzaklığı 167 km.

Gündoğmuş Uçansu Şelalesi Kaç Km : Off-road tutkunlarının yeni adresi Uçansu Şelalesi - Son ... - Bunlardan biri (ve daha görkemlisi) gündoğmuş i̇lçesi sınırlarında ve antalya'ya uzaklığı 167 km.. Şurası neresi bu dağlar nere? Çündüre ya da diğer adıyla uçansu şelalesi koca bir kaya kütlesinin içinden çıkıp akmakta. Gündoğmuş uçansu şelalesi en dikkat çekici özelliği 1992 yılında 1. Gündoğmuş belediye başkanı mehmet özeren, uçansu şelalesi'ne piknik alanı ve seyir terası inşaatına başladı. Gündoğmuş i̇lçesi'ne 25, alanya'ya 95 ve antalya'ya 167 kilometre uzaklıktadır.

Bir kayanın ortasından yaklaşık 50 metre yüksekten, bir kaç koldan dökülüyor ve döküldüğü yerde göl. 2262 kere bakıldı , 18 kere indirildi. Bari bir kaç traktör koysaydınız da onlarla gitseydik kalan yolu. Uçansu şelalesi uzun pozlamayla anca bu kadar suyu çıktı. Bunlardan biri (ve daha görkemlisi) gündoğmuş i̇lçesi sınırlarında ve antalya'ya uzaklığı 167 km.

ANT-029 Ucansu 1-2 - Pednelissos Antik Kenti - Bisiklet ...
ANT-029 Ucansu 1-2 - Pednelissos Antik Kenti - Bisiklet ... from 2.bp.blogspot.com
Gündoğmuş konumundaki en çok ziyaret edilen yerlerden ucansu selalesi konumuna toplu taşıma ile nasıl gidilir burada bulabilirsiniz. .ardından narağacı köyünden başlayacak olan tarihi kırk dönme kervan yolu yürüyüşümüz yakışık 9 km dir. Akdeniz'in turizm şehri antalya'da bulunan uçansu şelalesi hakkındaki izlenim ve gözlemlerimizi aktaracağız. Uçansu şelalesi antalya gündoğmuş i̇lçesi kayabükü köyünün altındaki vadi içindedir. Gündoğmuş ile uçansu şelalesi antalya arası 316 km'dir. O civara başka gidiş yolu da bulunmuyor. Uçansu şelalesi'ne 25 kilometre uzaklıktaki gündoğmuş'ta yaşayan cuma yivli, buraya devamlı geliyorum. Çündüre ya da diğer adıyla uçansu şelalesi koca bir kaya kütlesinin içinden çıkıp akmakta.

Gündoğmuş ile uçansu şelalesi antalya arası 316 km'dir.

O civara başka gidiş yolu da bulunmuyor. Bir kaç koldan dökülerek, alara çayı'na hayat veren uçansu şelalesi'nin. Akdeniz'in turizm şehri antalya'da bulunan uçansu şelalesi hakkındaki izlenim ve gözlemlerimizi aktaracağız. Antalya'da iki tane uçansu şelalesi var. Uçansu şelalesi'ne 25 kilometre uzaklıktaki gündoğmuş'ta yaşayan cuma yivli, buraya devamlı geliyorum. Şelale, antalya il sınırları içerisinde. Çündüre ya da diğer adıyla uçansu şelalesi koca bir kaya kütlesinin içinden çıkıp akmakta. 2262 kere bakıldı , 18 kere indirildi. Uçansu şelalesi uzun pozlamayla anca bu kadar suyu çıktı. Uçansu şelalesi'ne 25 kilometre uzaklıktaki gündoğmuş'ta yaşayan cuma yivli, buraya devamlı geliyorum. Antalya'nın gündoğmuş ilçesi sınırlarında yer alan, bulunduğu bölgenin hava sıcaklığı 15 dereceyi geçmeyen uçansu şelalesi, yaz aylarında bir kaç koldan dökülerek, alara çayı'na hayat veren. Uçansu şelalesi nerede ve nasıl gidilir? 37 yorum, makale ve 61 resme bakın.

Gündoğmuş şehrinde ucansu selalesi konumuna toplu taşıma. Çündüre ya da diğer adıyla uçansu şelalesi koca bir kaya kütlesinin içinden çıkıp akmakta. .ardından narağacı köyünden başlayacak olan tarihi kırk dönme kervan yolu yürüyüşümüz yakışık 9 km dir. Şurası neresi bu dağlar nere? Güzergah bilgisini arkadaki haritadan görebileceğiniz gibi uçansu şelalesi antalya ulaşımı için detaylı bilgiye yol tari̇fi̇'ne tıklayarak da.

Antalya'nın gizli cenneti: Uçansu Şelalesi | TRT Haber ...
Antalya'nın gizli cenneti: Uçansu Şelalesi | TRT Haber ... from trthaberstatic.cdn.wp.trt.com.tr
Gündoğmuş belediye başkanı mehmet özeren, uçansu şelalesi'ne piknik alanı ve seyir terası inşaatına başladı. Akdeniz'in turizm şehri antalya'da bulunan uçansu şelalesi hakkındaki izlenim ve gözlemlerimizi aktaracağız. Söylemek istedim, sustum kaç kere. Gündoğmuş konumundaki en çok ziyaret edilen yerlerden ucansu selalesi konumuna toplu taşıma ile nasıl gidilir burada bulabilirsiniz. Ardında ne var, nasıl bir şelale var bilmiyorum ama arabanıza ve. Bir kaç koldan dökülerek alara çayı'na hayat veren ve. Çündüre ya da diğer adıyla uçansu şelalesi koca bir kaya kütlesinin içinden çıkıp akmakta. Uçansu şelalesi, her yıl binlerce turistin üzerinde rafting yaptığı alara çayı'nın kaynağını oluşturmaktadır.

Uçansu şelalesi nerede ve nasıl gidilir?

.ardından narağacı köyünden başlayacak olan tarihi kırk dönme kervan yolu yürüyüşümüz yakışık 9 km dir. Gündoğmuş i̇lçesi'ne 25, alanya'ya 95 ve antalya'ya 167 kilometre uzaklıktadır. Gündoğmuş ilçesi eskibağ ve kayabükü sınırları içerisinde, torosların zirveleri geyik ve akdağ'ın eriyen karlarının oluşturduğu uçansu şelalesi, yaklaşık 50 metre yükseklikten dökülüyor. Uçansu şelalesi, her yıl binlerce turistin üzerinde rafting yaptığı alara çayı'nın kaynağını oluşturmaktadır. Şelale, antalya il sınırları içerisinde. O civara başka gidiş yolu da bulunmuyor. Gündoğmuş şehrinde ucansu selalesi konumuna toplu taşıma. Çıktım yola öyle böyle 6 km kalana kadar gittim. Şurası neresi bu dağlar nere? Gündoğmuş i̇lçesi antalya merkeze 140 km uzaklıktadır. Uçansu şelalesi, 1992 yılında birinci derece doğal sit alanı ilan edildi. Antalya uçansu şelalesi, türkiye'nin doğal harikalarından birisidir. Bunlardan biri (ve daha görkemlisi) gündoğmuş i̇lçesi sınırlarında ve antalya'ya uzaklığı 167 km.

Güzergah bilgisini arkadaki haritadan görebileceğiniz gibi uçansu şelalesi antalya ulaşımı için detaylı bilgiye yol tari̇fi̇'ne tıklayarak da. Uçansu şelalesi, 1992 yılında birinci derece doğal sit alanı ilan edildi. Bunlardan biri (ve daha görkemlisi) gündoğmuş i̇lçesi sınırlarında ve antalya'ya uzaklığı 167 km. O civara başka gidiş yolu da bulunmuyor. 2262 kere bakıldı , 18 kere indirildi.

Akdeniz'de Kamp Yapılacak En Güzel 10 Ücretsiz Yer | Özlem ...
Akdeniz'de Kamp Yapılacak En Güzel 10 Ücretsiz Yer | Özlem ... from ozlemkesifte.com
Uçansu şelalesi, her yıl binlerce turistin üzerinde rafting yaptığı alara çayı'nın kaynağını oluşturmaktadır. Söylemek istedim, sustum kaç kere. Bir kaç koldan dökülerek, alara çayı'na hayat veren uçansu şelalesi'nin. Antalya'nın gündoğmuş ilçesi sınırlarında yer alan, bulunduğu bölgenin hava sıcaklığı 15 dereceyi geçmeyen uçansu şelalesi, yaz aylarında bir kaç koldan dökülerek, alara çayı'na hayat veren. .ardından narağacı köyünden başlayacak olan tarihi kırk dönme kervan yolu yürüyüşümüz yakışık 9 km dir. Haberler > yaşam haberleri > antalya'nın gizli cenneti: Uçansu şelalesi uzun pozlamayla anca bu kadar suyu çıktı. Bir kaç koldan dökülerek alara çayı'na hayat veren ve.

Güzergah bilgisini arkadaki haritadan görebileceğiniz gibi uçansu şelalesi antalya ulaşımı için detaylı bilgiye yol tari̇fi̇'ne tıklayarak da.

Gündoğmuş uçansu şelalesi yol tarifi. Gündoğmuş ilçesi eskibağ ve kayabükü sınırları içerisinde, torosların zirveleri geyik ve akdağ'ın eriyen karlarının oluşturduğu uçansu şelalesi, yaklaşık 50 metre yükseklikten dökülüyor. Gündoğmuş i̇lçesi'ne 25, alanya'ya 95 ve antalya'ya 167 kilometre uzaklıktadır. Uçansu şelalesi antalya gündoğmuş'a bağlı kayabükü köyü (çündüre) sınırlarında bulunuyor. Wikiloc premium ile reklamlardan kurtulun →. Gündoğmuş ile uçansu şelalesi antalya arası 316 km'dir. Uçansu şelalesi gündoğmuş / antalya. Uçansu şelalesi nerede ve nasıl gidilir? Derece sit alan ilan edilmesi. O civara başka gidiş yolu da bulunmuyor. Güzergah bilgisini arkadaki haritadan görebileceğiniz gibi uçansu şelalesi antalya ulaşımı için detaylı bilgiye yol tari̇fi̇'ne tıklayarak da. Haberler > yaşam haberleri > antalya'nın gizli cenneti: Gündoğmuş i̇lçesi'ne 25 kilometre, alanya'ya 95 kilometre ve antalya'ya 167 kilometre uzaklıktaki cündere uçansu şelalesi, yılın 12 ayı alternatif turizm imkanı sunuyor.

Antalya'da iki tane uçansu şelalesi var gündoğmuş. Uçansu şelalesi, 1992 yılında birinci derece doğal sit alanı ilan edildi.

Posting Komentar

0 Komentar